Acords Català

Tot a punt per al segon cicle de concerts Músiques Sensibles

05 / Novembre / 2014 - Àngels Salgado -
Tot a punt per al segon cicle de concerts Músiques Sensibles

Entre el 6 de novembre i el 14 de desembre, el Foyer del Gran Teatre del Liceu acollirà per segon any consecutiu el Músiques Sensibles, un seguit de concerts molt especials pel fet que un 10% de la recaptació es destina a entitats sense ànim de lucre. El cartell està novament format per artistes de gran nivell i de diversos estils, no tan sols catalans, que oferiran actuacions en un espai únic i sota una voluntat solidària.

El públic tindrà l’oportunitat de veure de prop artistes internacionals com Sharon Van Etten i Rozalén, alhora que es podran conèixer joves promeses emergents del panorama musical català com són Joana Serrat, Cèlia Pallí o Gemma Humet. També serà possible escoltar bandes com Coriolà i Illa Carolina o fins i tot deixar-se sorprendre pel repertori de l’islandès Halldor Mar, que tradueix a l’anglès temes de cantautors de la Nova Cançó com Serrat, Raimon o Sisa.

Les opcions són vàlides per a una àmplia varietat de gustos i la causa està més que justificada. A continuació, us detallem el llistat de concerts i dates, perquè pugueu triar i remenar.