Acords Català

QUI SOM

Acords Català neix de la necessitat d'oferir al públic un web actualitzat i complet d'acords de les cançons catalanes de tots els temps. Un portal on l'usuari pugui buscar i aprendre a tocar la seva música preferida, amb la facilitat d'una interfície intuïtiva i ordenada.

Una cançó és l’expressió d’un artista i de les seves idees, sentiments i històries que vol explicar i compartir. Cada nova cançó engrandeix la cultura, i poc a poc aquesta es va expandint i fent més diversa.

A Acords Català tenim l’objectiu de recopilar totes les cançons catalanes, des de les més antigues, anònimes i populars, fins les més recents i modernes. A més d'un web on es llisten els acords de manera sistemàtica, Acords Català també esdevé un punt de trobada que ajuda a descobrir, compartir i promocionar els grups i la nostra cultura musical.

Durant els últims anys la música catalana ha anat creixent i diversificant-se, cosa que ha ampliat notòriament el repertori que cal recopilar i transcriure dia a dia. Tot i que l'objectiu que tenim és molt ambiciós, cançó rere cançó ens anem apropant al nostre propòsit.

És per això que qualsevol ajuda, opinió o crítica donada serà sempre benvinguda. Apreciem tot consell que pugueu donar-nos per millorar el portal, contribuint a que la música catalana sigui més accessible per tothom.

Gràcies per visitar-nos.

Albert i Àlex
Creadors d'Acords Català