Acords Català

Nova App per iOS i Android

24 / Abril / 2020 - Administrador -
Nova App per iOS i Android

Ens plau informar-vos que ja està enllestit el projecte en el que hem estat treballant els últims mesos. Hem publicat l'App mòbil d'Acords Català, disponible per iOS i Android.

Han passat més de 6 anys des que vam obrir la pàgina web. Hem ofert centenars i centenars de cançons en exclusiva, amb la garantia de qualitat en els acords que ens caracteritza i amb el format més còmode que hem sabut inventar. Hem penjat els acords dels últims discs més sol·licitats del mercat als pocs dies de ser publicats, i hem contestat durant anys a la majoria d'emails quasi diaris que rebem.

És per això que ara us volem demanar la vostra confiança en aquest nou projecte. L'aplicació serà de subscripció, per una petita quota anual o mensual, però amb la garantia de noves funcionalitats i sense gens ni mica de publicitat. Una aplicació premium per tots els usuaris que utilitzeu la pàgina regularment i agrairíeu una major comoditat.

Podreu provar-la gratuïtament durant un temps, però després es demana una subscripció pel preu d'un euro al mes. És menys del que val un cafè, a canvi de l’ús il·limitat de l'app, dissenyada per professionals i amb el major catàleg d’acords en català que existeix. Us demanem aquesta petita ajuda per poder mantenir l’activitat i la gran quantitat de feina que hi ha darrere de tot això.

Moltes gràcies un cop més per visitar-nos. Gràcies també pel vostre feedback, sempre positiu. Seguirem treballant per oferir-vos el millor que sabem fer.

Una abraçada. I molta salut en aquesta etapa que ens està tocant viure.

Atentament,

Albert

 

DESCARREGA-LA ARA AQUÍ:

Descarrega a App Store (Apple)   Descarrega a Google Play (Android)

 

Nota: pels usuaris d'Android que vau descarregar la versió Beta, aquesta ja no és funcional i l'haureu de desinstal·lar manualment, doncs no es substituirà per la nova versió.

 

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE BUTLLETÍ

T’enviarem notícies, nous tutorials, els darrers acords i tot allò que et pugui interessar. Menys d'un email al mes.