Acords Català

Llicència

Sou lliure de: 

Compartir — copiar i redistribuir el material en qualsevol mitjà i format 

Adaptar — remesclar, transformar i crear a partir del material per a qualsevol finalitat.

El llicenciador no pot revocar aquestes llibertats, sempre que seguiu els termes de la llicència.

Amb els termes següents: 

Reconeixement — S’ha de reconèixer l’auditoria, proporcionar un enllaç a la llicència, i indicar si s’han realitzat canvis. Es pot fer de qualsevol forma raonable, però no d’una manera que suggereixi que té el recolçament del llicenciador o que el rep per l’ús que en fa. 

La marca comercial "Acords Català" i el seu logotip únic formen part de la propietat intel·lectual registrada per Albert Muñoz, pel que no es poden utilitzar amb finalitat comercial sense el seu previ consentiment.

No hi ha cap restricció addicional — No podeu aplicar termes legals ni mesures tecnològiques que restringeixin legalment a altres de fer qualsevol cosa que la llicència permet.

Avisos: 

No heu de complir amb la llicència per als elements del material en el domini públic o quan el seu ús està permès per l’aplicació d’una excepció o limitació dels drets d’autor. 

No es donen garanties. La llicència pot no ser suficient per autoritzar la utilització que en voleu fer. Per exemple, altres aspectes com la publicitat, la privacitat, o els drets morals poden limitar la forma d’utilitzar el material.

Llicència de Creative Commons

Llicència de Creative Commons
AcordsCatalà.cat està subjecte a una llicència de
Reconeixement-NoComercial 4.0 Internacional de Creative Commons.