Acords Català

Els Amics i els seus Amics

11 / Desembre / 2014 - Albert Muñoz -
Els Amics i els seus Amics

L’any 2011, durant la gira del seu segon disc, “Bed&Breakfast”, Els Amics de les Arts van organitzar un concert benèfic a l’Auditori de Sant Cugat, on van convidar diferents grups i artistes coneguts a cantar amb ells algunes de les seves cançons. Avui, 11 de desembre del 2014, se celebra la 3a edició d’aquest ja tradicional concert benèfic de Nadal: “Els Amics i els seus Amics”.

En aquesta ocasió, i en plena gira de presentació de “Només d’entrar hi ha sempre el dinosaure (2014)”, els Amics han confirmat que comptaran amb les veus de l’Èric Vergés (Els Catarres), els Blaumut, en Joan Dausà, Roger MasThe Mamzelles i Cybee. Tots junts gairebé han omplert el Teatre-Auditori de Sant Cugat per recaptar fons per a la recerca contra les malalties infantils que porta a terme l’equip de metges del VHIR de l’Hospital de la Vall d’Hebron en col·laboració amb la Fundació A. Bosch. Encara queden algunes entrades, així que aquí tens l’enllaç per si t’animes (el preu de l’entrada és de 30€).

Ja fa dos anys de l'última edició del concert, “Els Amics i els seus Amics” del desembre de 2012, durant la gira “Espècies per catalogar”. Van comptar en aquella ocasió amb la col·laboració d’en Joan Colomo, en Pere Jou (Quart Primera), l’Andrea Motis i en Joan Chamorro, en Josep Traver, el Col·lectiu Brossa, en Ramon Gener i la Jove Big Band del Taller de Músics. Us deixem amb un petit documental i resum del concert:

Per últim, cal recordar també el gran èxit que fou la primera edició de “Els Amics i els seus Amics”, el gener de 2011 a Sant Cugat. Llavors, els Amics van cantar Bed&Breakfast amb la Judit Neddermann, Reykjavík amb en Lluís Gavaldà, L’home que treballa fent de gos amb en Cesk Freixas, Armengol amb Carlos Sanjosé, Déja-vu amb l’Anna Roig i Per mars i muntayes amb l’Orchestra Fireluche.