Acords Català

Benvinguts a AcordsCatalà.cat!

01 / Octubre / 2014 - Administrador -
Benvinguts a AcordsCatalà.cat!

Després d'alguns mesos preparant el projecte, finalment hem arribat a la llum del final del túnel. Avui inaugurem el web.

AcordsCatalà pretén ser el teu portal d'acords en català de referència. Trobaràs cançons catalanes de tots els temps, des dels clàssics de Sau o Sopa de Cabra fins a les més actuals de Txarango o Els Amics de les Arts. A més, el web està en actualització constant, pel que trobaràs els acords del teu grup preferit immediatament després de la publicació d'un disc nou.

Ens definim per la qualitat i l'actualitat dels nostres acords. Aquests són anotats i revisats per músics abans de ser penjats, de forma que sempre seran de bona qualitat i tindran un format equilibrat. A més, els nostres músics atendran qualsevol demanda que ens feu, de manera que podem penjar acords de cançons que no hi són sempre que ens ho demaneu, o petits tutorials en format vídeo per ajudar-vos. De moment ja tenim un apartat amb els acords més comuns per a guitarra i piano. No dubtis en consultar-ho si tens algun dubte de com tocar algun acord.

I la vostra ajuda també és benvinguda! Podeu enviar-nos els acords de les vostres cançons preferides que no estiguin al web. Nosaltres les adaptarem al nostre format i passaran pel filtre dels nostres músics abans de ser penjades.

Però AcordsCatalà no acaba aquí. Comptem amb una actualitzada secció de Notícies, on els nostres redactors professionals publiquen articles de tot tipus perquè pogueu llegir cròniques de concerts, repassos d'àlbums recent estrenats o recopilacions de cançons que us encantaran!

Esperem que us agradi el projecte, però sobretot, que AcordsCatalà.cat us sigui útil i us serveixi d'ajuda per tocar les cançons de la nostra terra i que tots tant estimem.

Gràcies per visitar-nos, no dubtis en contactar amb nosaltres pel que sigui!

Salut i molta música!