Acords Català

Anna Roig i l’ombre de ton chien presenten nou treball discogràfic

20 / Octubre / 2014 - Àngels Salgado -
Anna Roig i l’ombre de ton chien presenten nou treball discogràfic

El pas: aquella acció voluntària i indispensable per anar avançant.

La neu: allò inesperat que et trobes en el camí.

Després de gairebé dos anys d’absentar-se dels escenaris, Anna Roig i l’ombre de ton chien han tornat plens d’il·lusió per presentar el seu nou àlbum “Un pas i neu i un pas”. Com ja és habitual en els treballs de la banda penedesenca, aquest tercer disc combina temes en català i francès per apropar-nos a tot un món de sensacions, reflexions i paisatges aquest cop des d’una òptica propera i real.

Si en els anteriors treballs destacava la creació d’un món imaginari replet de personatges inventats, aquest disc “vol simbolitzar la barreja entre allò que es fa voluntàriament a la vida per avançar -els passos- i allò que ens trobem involuntàriament en el camí però que no ens impedeix continuar avançant -la neu-”.

disc

La producció d’aquest treball de nou ha estat a càrrec de Magí Batalla, el qual a més de productor és el guitarrista del grup, i a més a més d’escoltar-lo serà necessari conèixer-lo en directe. I és que Anna Roig i els chiens juguen, més que mai, amb els aspectes visuals i tot un seguit de recursos de les arts escèniques a l’hora d’apropar aquest nou disc  al públic.