Acords Català

1000 cançons

18 / Febrer / 2017 - Administrador -
1000 cançons

Fa gairebé 3 anys que vam començar l’aventura d’Acords Català. Des d’aquell moment, la nostra missió no ha canviat: volem aconseguir crear la major biblioteca d’acords per a guitarra i piano de cançons catalanes de tots els temps. Alhora, volem ajudar i animar a tots aquells usuaris que tenen interès per la música, proveint guies, vídeo-tutorials i consells sobre com tocar la guitarra, interpretar partitures, etc.

Tot i que encara queda molt per fer, podem dir orgullosos que avui hem aconseguit arribar a les 1000 cançons, una xifra gens menyspreable.

De la mateixa manera, tampoc es pot ignorar la xifra d’usuaris que visiten el portal. De mitjana, més de 15.000 usuaris entren al web mensualment, que visiten ni més ni menys un total de 100.000 pàgines. I aquesta xifra no para de créixer. Entenem doncs, que això és un símptoma de les coses ben fetes, com així ens ho feu saber a través de missatges i les xarxes socials.

Des d’Acords Català continuarem treballant per augmentar aquest nombre de cançons, i alhora continuar amb aquest nou camí que fa poc hem emprés: els vídeo-tutorials.

Finalment, també volem agrair a tots els col·laboradors que de manera desinteressada ajuden a fer créixer Acords Català, ja sigui enviant o suggerint cançons, corregint errors o simplement felicitant-nos.