Acords Català

El Disc de La Marató arriba a la desena edició

25 / Novembre / 2014 - Àngels Salgado -
El Disc de La Marató arriba a la desena edició

Es publica de nou l’àlbum més solidari de Catalunya amb la col·laboració de nombrosos artistes nacionals i internacionals.

El final de l’any no només és sinònim de les festes nadalenques i de les compres compulsives, sinó que al territori català també es relaciona amb La Marató de TV3 i, des de fa ja nou anys, també amb el disc d’aquest esdeveniment.

I és que enguany arriba ja a la seva desena edició el treball discogràfic que aplega tot un seguit de cantants i bandes amb un únic afany: ajudar a la investigació d’alguna afecció o trastorn. Aquesta Marató tractarà les malalties del cor i tot allò que es recapti es destinarà a la recerca de tractaments i millores d’aquestes patologies.

Així doncs, han estat molts els que el 2014 s’han volgut sumar a aquesta causa tan solidària. Dins del panorama musical català, podem destacar les veus d’en Joan Dausà interpretant Hi ha algú que em va dir com a versió a la cançó de Carla Bruni; Els Pets amb Aquests cops com a traducció de Troubled Times; o també Projecte Mut cantant A Déu demano; i sense oblidar el tema principal d’aquesta edició: l’Al·leluia de Cohen amb la celestial veu de la jove Andrea Motis acompanyada pel seu inseparable company de fatigues Joan Chamorro.

Però no només els intèrprets del territori participen en aquesta fita, sinó que El disc de La Marató 2014 també compta amb músics internacionals com Laura Pausini, Alexandra Stan, Antonio Orozco, Abraham Mateo, Rosario... tots ells cantant en català.

I així fins a 19 intèrprets se solidaritzen amb la causa i faran possible que, a partir del diumenge 30 de novembre amb tots els diaris d’àmbit català, tots puguem posar la nostra engruna i col·laborar també amb les malalties del cor.