Acords Català

V

Els Amics de les Arts

Àlbum: Castafiore Cabaret
Any: 2008(A totes les estrofes repetirem la seqüència LAm – MI – LAm.)

Problema primer:

LAm
Vet aquí un noi, de nom Ignasi que amb trenta anys 
ja quasi quasi sembla el pobre quedarà per
    MI
vestir sants. Que des que descobrí la xarxa, 
el company ja no surt de casa perquè es passa nit i
       LAm
dia sempre online.

Però sempre hi ha un moment o altre en què el seu cos ja no s’aguanta i cau adormit sobre de l’Enter i el Blocks Cap. I la seva mare li fot crits “Fill meu no som casa de rics. Si estàs dormint no val la pena anar gastant”.

FA        SI7 MI
 Passa cap a fora.  Solució primera:

Després d’haver-hi donat voltes el xicot, gens poca-solta ha trobat per tal atzucac la solució. S’ha fet un tall al braç esquerre per on hi entra un cable amb terra que connecta els nervis amb l’ordinador.

I així s’acaben els problemes fot-hi fils, piuets i antenes, USBs i quatre arxius amb autorun. Oh! Què fantàstica és la ciència si el xicot perd la consciència el Windows fa Apagar Equipo i tururut!

FA SI7 MI 
    Problema segon:

La següent part d’aquesta història es centra amb la companya Glòria amb greus problemes per establir connexió amb els nois de la discoteca que es salten la xerrameca i van directes a la colonització.

Ella s’arrapa a la columna i balla al son del txumba-txumba amb desparpajo impropi de la seva edat. Preguntareu “Per què està sola? I per què ningú li diu”Hola!” Molt senzill: perquè el seu nas fa feredat!

FA SI7 MI 
    Solució segona:

Schoenmaker compta amb gran prestigi, com a metge és un prodigi, de la cirurgia en tots els seus vessants. Treballa ràpid i molt fi a cop de serra, bisturí novocaïna i sutura auto-degradant.

L’operació va de primera tot i el mal que no s’espera quan li parteixen el nas per la meitat. Però tot i això ella no protesta, fora els punts, se’n va de festa i la prenya un fashion victim separat.

FA SI7 MI 
    Problema tercer:

Per anar tancant la trilogia parlem d’en Josep Maria una persona acostumada a viure amb por. Que no creu que hi hagi algú noble del Perú a Constantinoble i desconfia fins i tot del més senyor.

Sempre llegeix en els diaris columnistes visionaris que prediuen l’adebacle d’aquest món. Per talibans canvis climàtics, boits que enriqueixen urani, terroristes i immigrants de qui sap on.

FA SI7 MI 
    Solució tercera:

Cal fer quelcom i ben de pressa, fot als fills un GPS i a la dona la disfressa de soldat. Es munta un búnquer al garatge, al carter agafa d’hostatge, toc de queda i càstig pels que arriben tard.

Reconverteix la segadora en una gran metralladora per si hi ha algun extraterrestre pel veïnat. Ja s’ha acabat el preocupar-se, visca el món i visca el Barça, catalans la millor vida ja ha arribat.

FA SI7 MI
LAm MI LAm x4
FA SI7 MI